Hjem / Nyheder / Wing Chun Herlev

Wing Chun Herlev

Wing Chun Herlev er den første og eneste klub i Danmark indenfor området. Her kan man lære både Kampkunst, Selvforsvar og Kropsbevidsthed, og samtidig kan man lære en masse nye fantastiske mennesker at kende. Det er også en måde til at komme i bedre form, og især børn vil tilegne sig en masse sociale kompetencer og få nye venner.

I Wing Chun Herlev lægger de vægt på godt sammenhold og sociale arrangementer, udover en masse god og givende træning.

Wing Chun Herlev har nogle gode opstartspakker med tilbud til både børn og voksne. På Wing Chun Herlev facebookside, kan du se mere om de forskellige tilbud til både børn og voksne.

wing chun herlev logoDu kan også læse mere om  træningstider  m.m. på hjemmesiden wingchunherlev.dk. Der kan du naturligvis også få mere information om Mai Gei Wong Wing Chun Kuen, Wing Chun Kuen generelt og Wing Chun Herlev.

 

wing chun herlev2Wing Chun adskiller sig primært fra andre kamp systemer ved to aspekter For det første ved at man bruger angriberens kraft og angreb, til at forsvare sig selv og samtidig lave et modangreb på angriberen.

For det andet ved at man lærer at angribe sin angriber på en aggressiv måde som oftest vil tage initiativet fra overfaldsmanden og vende situationen, således at den angribende bliver angrebet tilbage. Under realistiske forhold vil det ofte enten overvinde angriberen helt, eller give den angrebene tid og mulighed for at flygte.

Udgangspunktet i Wing Chun er at det skal kunne anvendes og være maksimalt brugbart af fysisk svagere mennesker overfor fysisk stærkere angribere. Ofte er det kvinder og fysisk svagere mænd som har brug for at kunne forsvare sig mod fysisk stærkere mænd. Dertil skal dog siges at Wing Chun systemet absolut også er effektivt for fysisk stærke mennesker.

Se også

Intimkoncert i Herlev Medborgerhus med Ebb & Flow

Ebb & Flow  er  en soulful oplevelse – og fredag den 19. august kan du …