Hjem / Børn i Herlev / Coding Pirates

Coding Pirates

Hos Coding Pirates er formålet er at fremme børn og unges produktive og kreative it-kompetencer via afholdelse af ugentlige klubaftener, workshops og online kollaboration samt udvikling af dedikeret undervisningsmateriale sammen med andre Coding Pirates afdelinger. Coding Pirates sigter at uddanne innovative produktudviklere.

Som hovednerve i foreningen står en broget skare af udviklere, lærere, programmører, forskere og entreprenører, som alle har det til fælles, at de ser et behov for et tilbud til børn og unge, der vil styrke deres it-kompetencer og kreativitet.

coding pirates

Coding Pirates ComputerWorld i Herlev er hjemmehørende på Hørkær 18, 2. sal, hvor stifteren af Coding Pirates Martin Exner er afdelingsleder.

Du kan kontakte Coding Pirates på e-mail kontakt@codingpirates.dk eller se mere på deres hjemmeside http://codingpirates.dk/

Vil du være frivillig hos Coding Pirates?

Hvis du går og drømmer om at være med til at udvikle læringsdesigns hvor programmering, al mulig slags hardware og kreativitet er på skemaet, så er vi meget interesserede I at høre fra dig! Det kan være du er studerende, lærer, ingeniør, autodidakt eller generelt pædagogisk anlagt.
Du vil komme til at indgå i vores team som består af engagerede mennesker med meget forskellige baggrunde men med det fælles mål at skabe grobund for it-kreativitet. Vi udvikler vores materialer sammen over nettet og har det rigtig sjovt sammen når vi mødes og praktiserer dem i Coding Pirates-klubberne!

Det får du ud af at være frivillig i Coding Pirates:
– Det stærkeste netværk i DK inden for it og undervisning!
– Undervisnings- og udviklingskompetencer inden for det it-kreative felt
– En anbefaling til dit CV
– Nogle fantastisk hyggelige aftener i rigtig godt selskab!

Se mere om at være frivillig i Coding Pirates på http://codingpirates.dk/vil-du-vaere-frivillig/

Se også

Herlevs hundevenner

Her i Herlev har vi så mange fantastiske grønne områder, og mange er så heldige …