Hjem / Herlev / Artikler / Cykelsæsonen starter med infomøde for alle

Cykelsæsonen starter med infomøde for alle

Den lokale cykelklub KCK-Herlev inviterer til infomøde, som afholdes den 30. marts kl. 19 i klubhuset på Skinderskovvej 52.

Vi vil gerne præsentere vores klub for at fortælle dels, hvordan vi kører og træner og dels fortælle noget om nogle af de mange arrangementer, vi har på programmet i den kommende sæson 2016.

NYT:

Som noget helt nyt har vi i år planlagt tre lørdagsarrangementer for nye motionister, som godt kunne tanke sig at dyrke motionscykling i en cykelklub.

Vi vil køre en lille tur og vise, hvad det vil sige at køre i en gruppe sammen med andre. Vi vil gennemgå lidt af de regler, vi kører efter og vi håber, at nogle af deltagerne vil fortsætte med at køre sammen med os på vores almindelige træningsture. Til hvert lørdagsarrangement vil der være to erfarne motionister, som tager sig af deltagerne.

Disse træningsture for begyndere afholdes følgende tre lørdage i april: den 6. den 16. og den 30. med start og slut fra klubhuset.

Alle, som har lyst, er velkomne til at møde og deltage, gerne alle tre lørdage. Har man erfaring md at køre i gruppe, kan man møde op til en almindelig træningstur.

Vi træner normalt 2-3 gange om ugen afhængigt af hvilket hold, man vil køre på. Uanset hold, så sætter vi en ære i, at alle der kører ud også kommer med hjem!

Det eneste krav for deltagelse er at man har en racercykel (helst med klikpedaler) og en cykelhjelm. Vi kører aldrig uden!

Her er en beskrivelse af de tre grupper vi kører i:

C-holdet: For begyndere og ryttere, der ønsker at køre nogle gode ture uden for mange intervaller. Der vil være indlagte pauser og der bliver lagt vægt på det sociale. Målsætningen for C er deltagelse i et motionsløb i løbet af efteråret. C-holdet kører onsdag kl. 17.00 (fra 1.5 kl. 17.30) og søndag kl. 09.00.
B-holdet: Er for øvede ryttere, der ønsker lidt længere ture og intervaltræning, men uden der bruges alt for meget tid. Målet for B er deltagelse i en række motionsløb. En række af rytterne på B har også som mål at deltage i motionsløb i udlandet f.eks. La Marmotte i Frankrig eller Claudy Criquiélion i Belgien.
A-holdet: Er for rutinerede ryttere, der ønsker at forbedre sig gennem intervaltræning og længere ture. Målet for A-holdet er, som for B-holdet, at deltage i en række motionsløb i såvel Danmark som i udlandet. Det er også her, du kan udvikle dig til at tage skridtet videre til at blive licensrytter på vores licenshold.
B-holdet og A-holdet kører tirsdag og torsdag kl 17.00 (fra 1.5 kl. 17.30) og søndag kl. 09.00

Vil du være en del af vores klub, så mød op til vores træning. Alle ture starter fra klubhuset på Skinderskovvej 52, 2730 Herlev. De første gange kan du bare køre med uden at være medlem, så du kan se, om det er noget for dig.

KCK-Herlev_logo_2015Mere information

Du kan læse mere på vores hjemmeside KCK-Herlev.dk. Her vil du også finde navne på personer i klubben, som du kan kontakte, hvis du vil vide mere. Du kan også finde os på FaceBook.

Velkommen.

Se også

Karen Blixens klassikere og kaffe

Herlev Bibliotek inviterer til Kaffe og Klassikere med Karen Blixen. Derfor kan du vinde 2 billetter …