Hjem / Foreningsliv / Spejdere / DDS Hjortespring – blå spejdere i Herlev

DDS Hjortespring – blå spejdere i Herlev

DDS Hjortespring gruppe DDS Hjortespring gruppe holder til i et dejligt område i Hjortespring i det nordlige Herlev i bunden af Hjortespringkilen. Vores spejderhytte ligger midt i naturen med adgang til både skov, sø og mose.

Gruppen har 5 aktive afdelinger/grene (mikro, mini, junior, trop og klan), der er for børn og unge på forskellige alderstrin. Desuden har de en velfungerende ledergruppe og en række hjælpere, som støtter op om deres aktiviteter både dem for spejderne og f.eks. de loppemarkeder, hvor de tjener penge til deres aktiviteter.

 

hjortespring spejder

 

Familiespejd er for børn, der endnu ikke har nået ’spejderalderen’ og går til spejder sammen med deres forældre (eller bedsteforældre). Hos os er det fra 3 år og op til og med BH-klassen.

Forældrenes rolle er at støtte barnet i at løse de opgaver og udfordringer, som det bliver stillet over for – men ikke at gøre aktiviteterne FOR barnet.

Vi begynder i det små og har planlagt 4 søndage i andet halvår af 2015.Vi begynder kl. 10 og vil have aktiviteter i ca. 2 timer på vores spejderområde.

Se mere og tilmeld dig på hjortespring.spejder.dk og www.facebook.com/hjortespring

 

Se også

Herlev Spejderne – Danske Baptisters Spejderkorps Herlev Kreds

Herlevspejderne er en innovativ spejdergruppe, hvor gode idéer og nye initiativer præger det daglige spejderarbejde. …