Hjem / Partnere - de giver liv til Herlige-Herlev.dk / Den Danske Zoneterapeut Skole

Den Danske Zoneterapeut Skole

Den Danske Zoneterapeut Skole bygger bro mellem ny og gammel viden – og med 30 år på bagen, er det en veletableret skole med speciale i Zoneterapi. Med årene har de føjet Massage, Øre- og Akupunktur, udvidet Ernæring, Neuromuskulær Manipulation NMM, Hotstone Massage, Efteruddannelses kurser, Wellness kurser, foredrag, seminarer, workshops og events på uddannelsesprogrammet.

Undervisningen holder et professionelt og højt fagligt niveau. Dette er en nødvendighed, hvis samfundets krav til en alternativ behandler skal imødekommes. Vi samarbejder med lægevidenskabelige og alternative organisationer i Danmark såvel som på tværs af grænserne. Kun derigennem kan vi og I være på forkant med udviklingen og videnskaben.

Den Danske Zoneterapeut Skole skræddersyer gerne kurser  til eksempelvis  ældre og stressramte, med fokus på selvbehandling og gode brugbare ”alternative” råd til deres situation. Skolen flere højt kvalificerede lærere såsom Læger, Lægestuderende, Tandlæger, Fysioterapeuter, Psykologer, Psykoterapeuter, Kostvejledere, Biopater, Naturopather, Akupunktører, Biologer m.m. tilknyttet uddannelsen – og deres kompetencer er til rådighed for mange forskelligartede kurser.

Se mere på ddz.dk

DDZ – Den Danske Zoneterapeutskole ApS
Tornerosevej 72
2730 Herlev
Tlf. 51 23 77 23
CVR.nr. 25 86 10 35
e-mail: ddz @ ddz . dk

DDZ-logo_farve-e1425755259202Telefonisk træffes skolen bedst på hverdage i tidsrummet kl. 8 – 16
Personalet kan træffes på skolen efter aftale.

 

Dette er en betalt artikel, som er med til at give Herlige-Herlev.dk liv.

[add_eventon cal_id=”529″ event_type=”529″ ]

Se også

Zoneterapi og massage i Herlev

Mange går rundt med hovedpine, muskelsmerter, træthed, utilpashed, nakkestivhed eller andet i kroppen og vænner sig til …