Hjem / Børn i Herlev / Fit for fødsel og efterfødselshold hos Fysioterapi Herlev

Fit for fødsel og efterfødselshold hos Fysioterapi Herlev

efterfødsel2En graviditet og efterfølgende fødsel er en stor belastning for kroppen, og mange kvinder Hos Fysioterapi Herlev er der masser af gode tilbud til gravide og kvinder på barsel.

Fysioterapi Herlev har et bredt tilbud både til dig, der er gravid for første gang, har født før og til dig der har født dit barn. Undervisere er både erfarne og veluddannede, indholdet i såvel det individuelle tilbud som holdforløbene er evidensbaseret og afstemt med specialister på området.

 

Fit for Fødsel – fødselsforberedelse

Et træningsforløb over 8 gange. Du kan deltage uanset terminsdato. Træningen tager udgangspunkt i deltagernes ønsker, og indeholder bl.a. styrkende og stabiliserende øvelser, der har relation til graviditeten og den forestående fødsel. Der vil ligeledes være fokus på bækkenbunden, venepumpeøvelser, og afspændende teknikker, hvilestillinger og vejrtrækning.

Vi taler om de kropsændringer der sker i løbet af graviditeten, og vejleder i forhold til træning, motion og daglig aktivitet.

Sidste gang er med en jordmoder, gennemgang af fødselsforløbet, snak og vejledning

 

klinikbilleder fra kamera klinik 042Efterfødselshold – Fit efter Fødsel.

Kom i gang efter din fødsel. Et træningsforløb over 8 gange med mulighed for forlængelse – saml evt. din mødre gruppe og få jeres eget lukkede hold.

Vi træner styrke, stabilitet, udholdenhed og kondition med fokus på bækkenbund, ryg, nakke, mave og baller. Samtidig har vi fokus på de gode arbejdsstillinger både i hjemmet og på arbejdspladsen. Vi planlægger naturligvis forløbet ud fra deltagernes ønsker, og introducerer jer gerne til forskellige træningsformer. Børnene deltager selvfølgelig, og vil aktivt være en del af træningen.

En af undervisningsgangene bliver i introduceret til, og undervist i baby massage, og vi vejleder i motorisk udvikling, stimulering og bevægetræning.

 

Push-mama – trænings forløb

Et fortløbende hold. Du melder dig til 4 gange. Vi træner udendørs når det er muligt med børnene i barne/klapvogne og bruger de muligheder naturen stiller til rådighed. Bevægelse, styrke, smidighed og frisk luft.

 

Førstegangs Gravid

Et kort individuelt forløb for førstegangs gravide. Er du usikker på hvad der sker med i din krop, og hvad du må og kan, så har vi et godt tilbud til dig, hvor vi gennemgår de kropslige ændringer der sker i løbet af graviditeten, og vejleder i fysiske aktivitets muligheder.

Vi lægger vægt på saglig og evidensbaseret viden, og  håber at medvirke til at styrke dig.

 

Gravid – ryg/ hoftesmerter eller bækkenløsning

Træning i varmt vands bassin for gravide er en mulighed i stort set hele graviditeten og velegnet til aflastende træning. Vi tilrettelægger træning,efter deltagernes behov og muligheder og har naturligvis fokus, på de bevægemønstre og de muskler du har brug for såvel i graviditeten som ved fødslen.

 

Bækkenbundstræning på hold eller individuelt

Træningen kan foregå individuelt eller på små hold, og der udarbejdes et individuelt træningsprogram, som du kan arbejde med hjemme. Træningen forudgåes af en undersøgelse, vi har mulighed for en udvendig scanning af bækkenbundens kontraktionsmulighed i samspil med mavemusklerne.

Læs mere om Fysioterapi Herlev og alle deres hold på http://fysioterapi-herlev.dk/

fysioterapi herlev

Virksomhedsprofilen er betalt af Fysioterapi Herlev

Se også

Intimkoncert i Herlev Medborgerhus med Ebb & Flow

Ebb & Flow  er  en soulful oplevelse – og fredag den 19. august kan du …