Hjem / Herlev / Om Herlige-Herlev.dk

Om Herlige-Herlev.dk

Marts 2017:

Desværre er siden Herlige-Herlev.dk ikke aktivt redigeret mere – med få undtagelser. Da jeg ikke fandt den fornødne opbakning blandt kommune og erhvervsliv – og måtte erkende, at et fuldtidsjob samt en skøn familie ikke kunne hænge sammen med 20-30 timers redigering, skriven artikler m.m. ikke kunne hænge sammen, så valgte jeg allerede i foråret 2016 at lægge siden i bero.

Måske genopstår den pludselig igen, hvis den rette opbakning dukker op – men indtil da, er det søvnige-herlev.

Hanne Bjørn-Klausen

 

Herlige-Herlev.dk skal være og er Herlev borgernes guide til foreningslivet, hvad der sker i byen, naturoplevelser og legepladser. Det skal være nemt for Herlevs borgere, at finde alle de gode muligheder som byen rummer.

I efteråret 2009 flyttede jeg til Herlev, efter 18 år som Københavner og 19 år som jyde. Jeg var gravid – og anede ikke, hvor der var aktiviteter for sådan en som mig, mit barn eller hvad man i øvrigt kunne i Herlev. Min mand var heldigvis født og opvokset i Herlev og kunne vise mig rundt. Men han havde også været væk fra byen i mange år – og der var sket en del siden han trådte sine barneben her.

Når jeg søgte på nettet kom der næsten intet frem – og det var som om, at jeg skulle vide navnet på den klub eller butik jeg søgte. Dengang startede min spæde tanke om at kortlægge Herlevs aktiviteter på et website. Der gik 5½ år før jeg besluttede mig for, at hjælpe andre med at finde rundt i Herlevs aktivitetsliv.

For mig blev det nemlig Herlige Herlev, der byder på det meste – altså hvis man kan finde det 🙂

Jeg håber, at dette site kan blive din hjælp til at finde det du søger i Herlev. Fortæl mig, hvis der er noget du søger, som du ikke kan finde her. For siden er under konstant udvikling – og skal gerne byde på det, man som Herlev borger har brug for. Du er altid velkommen til at sende dit feedback om siden på hanne@herlige-herlev.dk

Velkommen til Herlige-Herlev.dk!

Hanne Bjørn-Klausen
April 2015