Hjem / Foreningsliv / Sport og bevægelse / Hjortespringbadet – Svømmehallen i Herlev

Hjortespringbadet – Svømmehallen i Herlev

Hjortespringbadet er svømmehallen i Herlev og ligger placeret i et sportsmekka ved siden af Skinderskovhallen, Parkour og skaterbanerne samt tæt på Herlev/Hjortens fodboldbaner. Er man til Triathlon er her også gode afsæt til smukke løbeture og bakkede cykelture.

Hjortespringbadet er både for dem, der gerne vil svømme baner i 50 meter bassinet, hvor der er 8 baner samt både en 3 meter og 1 meter vippe – og for dem, som bare godt kan lide at lege i vandet.

Til de vandglade legesyge børn og voksne er der både et strandbredsbassin med 34 grader varmt vand og et aktivitetsbassin med 30 grader varmt vand og en rutchebane tilknyttet. Børnene elsker at være her – og der er masser af flyde-redskaber man kan låne og lege med.

Inde bag ved ligger terapi bassinet med 34 grader varmt vand. Dette er et stilleområde – og her er ikke altid åbent, da bassinet også bliver benyttet til undervisning.

Omklædningsfaciliteterne i Hjortespringbadet er som de er. De fungerer og er man heldig, kommer der også meget (og nogenlunde varmt) vand ud af bruserne. Der er puslefaciliteter i damernes omklædningsrum og en enkelt højstol til at sætte den lille i, mens Mor selv bliver omklædt. Fædrene kan benytte puslefaciliteterne inde i svømmehallen. De ligger lige efter indgangen til damernes omklædning ud for strandbredsbassinet.

Se åbningstider m.m. på herlev.dk

Se også

Hjortespringbadet tilbyder Aqua træning for gravide

Som gravid er det vigtigt, at blive ved med at dyrke motion og bevæge sig …

Leave a Reply