Hjem / Herlev / Artikler / Hvad sker der med Elverparken?

Hvad sker der med Elverparken?

Elverparken i Herlev gennemgår i 2015-2020 store forandringer. Lige nu er det er omdannelsen fra klassisk parkpræg til mere vild natur de steder hvor stigende grundvand har gjort vanskeligt og dyrt at opretholde de tætklippede græsarealer.

Nu vendes det stigende grundvand fra at være et problem til at være en kvalitet for Elverparken! En ny sø giver plads til fugleliv og padder, og på udvalgte steder får græsset lov til at vokse vildt. Det giver plads til blomstrende urter og sommerfugle. Vandet og naturen inviteres ind i parken og vil skabe grundlaget for spændende naturoplevelser midt i Herlev!

HAR DU EN GOD IDÉ? Sidder du med idéer til aktiviteter, naturtiltag eller mødesteder der kunne gavne parken, så kan du dele og diskutere dem i Facebookgruppen Elverparken bliver vild med vilje med andre borgere og med kommunen. Her kan frivillige kræfter samles og være med til at gøre Elverparken til et attraktivt mødested for Herlevs borgere.

Du kan også dele din ide med projektleder Kirsten Høi ved at skrive til kirsten.hoi@herlev.dk.

vildmedviljeDer afholdes et åbent borgermøde, hvor der vil blive samlet op og videreudviklet på idéerne. Mødet foregår torsdag den 17. marts 2016 på Herlev Byskole afd. Elverhøj kl. 16.30 -18.00  i Mellemskolens mødehal. Herlev Kommune vil særligt gerne støtte realiseringen af idéer der er bakket op med frivilligt engagement.

Se også

Karen Blixens klassikere og kaffe

Herlev Bibliotek inviterer til Kaffe og Klassikere med Karen Blixen. Derfor kan du vinde 2 billetter …