Hjem / Leg og natur / Natur og parker / Kildegårdens venner
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kildegårdens venner

Kildegårdens Venner har til formål at ”støtte og fremme interessen for naturen og dyrene ved Kildegården og i Smør og Fedtmosen. Foreningen ønsker endvidere at støtte muligheden for, at borgerne kan nyde naturen og for at styrke områdets naturliv og biodiversitet.”

Ind til videre er der foreslået følgende aktiviteter man kan være med til: stå i julecafeen, slå med le 1-2 gange om året på et stykke eng for at øge biodiversiteten og få de gamle blomsterarter og insekter tilbage, arrangere naturcafe, reparere bænke, udhuse m.m. indsamle/ søge penge til grej, paddehuller, reparere storkereden, opsætte fuglekasser, uld- og filtearrangement, plante bærbuske, informationstavler m.m som medlem er man velkommen til at starte nye initiativer op eller komme med andre ideer.

Alle der har lyst til at give en hånd med er velkomne til at blive medlem. I weekenderne i december måned har vi brug for frivillige til at stå i Kildegårdens julestue og sælge kaffe og the mellem 11 og 16. Man er også velkommen til at kigge forbi for at melde sig ind eller hilse på andre fra foreningen. 

Du kan se mere om foreningen og følge med i hvad der sker på foreningens facebookgruppe.

Du kan også sende sende foreningen en mail på herlev@kildegaardensvenner.dk

Kildegårdens venner

Se også

Herlev Jagtklub

Herlev Jagtklub holder klubaftener den sidste torsdag i hver anden måned. Ønsker du at vide mere …

Leave a Reply