Hjem / Børn i Herlev / Mor og baby træning

Mor og baby træning

Er du på barsel og har lyst til at træne effektivt sammen med din baby? Så skal du med til Mor og Baby træning. Der lægges især vægt på bækkenbundstræning, men også mave, baller og lår. Timen indeholder også pulstræning og kropsvægttræning tilpasset deltagerne på holdet. Du kan deltage på holdet, når du føler dig klar – gerne efter 8-ugers undersøgelsen – eller når du har fået ok fra egen læge. (Der er kun 9 pladser til træning)
Træning foregår hver mandag kl. 10 på Vejringevej 19 i Herlev.

Priser
50 kr. pr. gang eller 400 kr. for et 10-turs klippekort. Fit and strong with Allie tilbyder alle en gratis prøvetime på valgfrit træningssted.

Træn med mødregruppen

Der er også mulighed for at holde privat træning i sammenhæng med mødregruppe hos jer eller hos mig.  I de private timer får I mere opmærksomhed – der kommer mere fokus på afspænding og udstrækning, som er meget vigtigt for at forebygge bl.a. ”amme-nakke.”

En times træning for op til 6 personer plus babyer – 400 kr

Kvinden bag Fit and Strong with Allie; Allie Kjærsgaard kommer fra USA, har 4 dejlige børn og bor selv i Herlev. Allie er uddannet som fitness instruktør og har været løbetræner i mange år. Hun har mange års erfaring med træning, kost og viden om hvordan man kan få træning, familien og kost til at hænge sammen.

Se mere på fitandstrongwithallie.dk

Se også

Suttetræ i Hospitalsparken

I Herlev er der opstået et suttetræ i Hospitalsparken. Her kan små herlevitter aflevere deres …