Hjem / Leg og natur / Natur og parker / Sov i naturen – sov i shelter i Hjortespringkilen

Sov i naturen – sov i shelter i Hjortespringkilen

Drømmer du om at sove i naturen, så kan du sove i shelter i Hjortespringkilen – lige ved Smør- og Fedtmosen er der den hyggeligste mulighed for at sove i det fri. Her er der nemlig bygget et shelter, som man frit kan benytte. Shelteret ligget ved en bålplads og den fineste udsigt ud over Smør- og Fedtmosen.

Shelteret og denne bålplads ligger næsten nede for enden af Gråpilevej. Du kan cykle her til – men det er altså også muligt at køre bilen ned af Gråpilevej. Nede for enden af Gråpilevej, ca 100 meter før stien går på tværs i mosen, er der ind til venstre en lille græsbakke op – og deroppe finder du så den skønneste lille oase med shelter og bålplads.

3 drenge og 2 fædre begav sig en fredag aften i august afsted med rygsækken fyldt med pølser og snobrødsdej, trillebøren var lastet med brænde og med sig i hænderne havde drengene hver deres sovepose. Det blev en aften de tre drenge aldrig glemmer. Uden ipads og TV, men kun med naturen som legeplads havde de den hyggeligste aften og synes selv, de var mega seje, da de havde sovet en hel nat i det fri. De var møgbeskidte og trætte og stank af røg, da de kom hjem næste morgen, men et fantastisk minde rigere.

Der er heldigvis også opstillet to skraldespande, så man kan komme af med sit skrald, så pladsen også er fin til de næste gæster, der ankommer.

Herlev Kommune oplyser følgende: Det er i orden at bruge shelteren uden reservation, hvis den er ledig. Der er ingen opsyn med det. Har du reserveret shelteren, og den er optaget ved ankomsten, kan du bede dem der bor her uden reservation om at forlade shelteren. Kommunen er ikke bekendt med at der er konflikter om brug af shelteren.

Herlev kommune har en sag i kommunens journalsystem, hvor de booker reserveringer af shelter. Hvis shelteren er optaget, når man prøver at booke den, får man besked. Booking er til tm@herlev.dk.

Vi tog chancen og sov i shelter uden på forhånd at reservere plads – og det gik som i kan se på billederne rigtig fint 🙂

 

 

Se også

Ridestier i Herlev

I det nordlige Herlev er der mange heste – og gode muligheder for dem, der kan …